Fronter til indbyggede hvidevarer

Vi producerer også fronter til indbyggede hvidevarer, så som: køleskab, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine. Vi kan garantere, at vores fronter passer på hele IKEAs udvalg af indbyggede hvidevarer. Såfremt du vælger hvidevarer fra en anden producent end IKEA, skal du selv sikre dig at hvidevarerne vil passe i IKEAs mål. Er du i tvivl om dette, anbefaler vi at du kontakter IKEA, som bedst vil kunne vejlede på dette område.

Hvis du ønsker at koble to fronter sammen, for at skabe et uafbrudt look af todelte fronter, kan du i IKEA tilkøbe en koblingsskinne. Dette kan kun gøres med en front til opvaskemaskine eller udtræksskabe.