Garanti

Vi tilbyder 3 års garanti på alle vores fronter. Vi kan dog ikke tilbyde garanti på fronter til integreret opvaskemaskiner. Dette skyldes, at man kan risikere, at den varme damp fra opvaskemaskinen er så kraftig, at den kan få overfladen på fronten til at krakelere.

På bordplader tilbyder producenten 2 års garanti. Garantien på bordplader dækker naturligvis over fejl og mangler, samt funktionsdygtighed, som er gældende i 24 måneder fra leveringstidspunktet.

Undtagelser for disse garantier kan være hvis produktet der har været udsat for vold, misbrug, overbelastning, mangelfuld vedligeholdelse, ukorrekt opbevaring eller fejlmontering.

Der ydes aldrig erstatning for driftstab, tidstab eller enhver anden form for indirekte tab.