Fronter med malet overflade

Du kan få sprøjtelakerede fronter til både dit Basis, Degree, UP og STRAP køkken.

Fronter, der sprøjtelakeres, bliver først grundet og derefter lakeret to gange i den valgte farve. STRAP design kommer kun i en hvidmalet version. Degree designet er malet i 2 forskellige RAL farver, en lysegrå og en "knækket" hvid. De hvide fronter i Basis, STRAP og UP males i NCS farvekoden 0-500N, som er en mat hvid. Hvis du ønsker dit Basis eller UP køkkenet i en særlig farve, er alle NCS farverne mulige.