Fronter med malet overflade

Du kan få sprøjtelakerede fronter til både dit BASIS, DEGREE, FRAME, PROFILE og STRAP køkken.

Fronter, der sprøjtelakeres, bliver først grundet og derefter lakeret to gange i den valgte farve.

FRAME findes i en knækket hvid og blå farve valgt af designholdet bag.

STRAP design kommer kun i en hvidmalet version.

DEGREE designet er malet i 2 forskellige RAL farver, en lysegrå og en "knækket" hvid.

PROFILE findes i 5 tidløse nuancer, som er blevet udvalgt til at matche bordpladerne: Mørk antracit (NCS S 8500-N), Hvid (NCS 0300-N), Mørkegrå (NCS S 6502-Y), sand (NCS 2005-Y50R) og grå (NCS 2000-N)

De hvide fronter i BASIS og STRAP males i NCS farvekoden S 0500N, glans 20, som er en mat hvid.

Hvis du ønsker dit BASIS eller FRAME i en specialfarve, så du kan tilpasse farven helt særligt til dine drømme. Vælg en NCS-farve efter ønske og der påregnes der et farvetillæg på DKK 1.000 pr. farve for hele ordren. Se mulighederne for NCS farver her.