Fronter med malet overflade

Du kan få sprøjtelakerede fronter til både dit Basis, Degree, FRAME og STRAP køkken.

Fronter, der sprøjtelakeres, bliver først grundet og derefter lakeret to gange i den valgte farve.

FRAME findes i en knækket hvid og blå farve valgt af designholdet bag.

STRAP design kommer kun i en hvidmalet version.

Degree designet er malet i 2 forskellige RAL farver, en lysegrå og en "knækket" hvid.

De hvide fronter i Basis og STRAP males i NCS farvekoden S 0500N, som er en mat hvid.

Hvis du ønsker dit Basis eller FRAME i en specialfarve, så du kan tilpasse farven helt særligt til dine drømme. Vælg en NCS-farve efter ønske og der påregnes der et farvetillæg på DKK 1.000 pr. farve for hele ordren. Se mulighederne for NCS farver her.