Fronter i aluminium

Sigurd Larsens design FOLD anvender aluminium. Du kan vælge mellem en rå, ubehandlet aluminium, som er rundbørstet eller en pulverlakeret version, som fås i to farver: antracit og hvid. Aluminium fronten er meget slagstærk og solid, og kan rengøres med alle rengøringsmidler.

Fronten i rå aluminimun vil kunne optage småridser, allerede fra produktionens side, men også efter brug. Denne aluminium vil syne mørkere med tiden, som en del af den naturlige oxideringsproces.