Fronter til garderobeskabe

Ud over at anvende IKEA's køkkener fremstiller vi også fronter til din PAX-garderobe og udvalgte GODMORGON-badeværelseelementer. Du kan bestille fronter til garderobe og badeværelset i de helt samme designs og materialer som til køkkenet - og du kan derfor søge inspiration på vores design side.

Vi fremstiller  fronter til IKEA's PAX-serie, dog kun til de hængslede låger. Som udgangspunkt producerer vi fronter i alle de mål, som IKEA har fronter i, men hvis du ønsker fronter til andre mål, sender vi også gerne en pris på det. Bemærk, at PAX-låger fås i forskellige højder, og alt efter om du har et dybt eller et smalt skab, ændrer det på sidebeklædningens mål.

Såfremt du har et eksisterende PAX-skab med skydelågefunktion, fremstiller vi også fronter til dette, men det kræver, at du selv har en løsning til selve monteringen og udfræsning til skydelågefunktionen.