Kvaliteten

Reform går ikke på kompromis med kvalitet. Kvalitet er kernen af vores designs og produkter, hvorfor alle vores fronter til vores Basis design produceres af 19 mm vandfast MDF og er sprøjtelakerede for at opnå den flotteste finish og den mest holdbare kvalitet. Fronter til andre designs laves af spånplade med finer og kanter af massiv eg.

Alle vores bordplader bliver lavet af de bedste, udvalgte materialer, så de lever op til Reforms standarder inden for både design, funktionalitet og holdbarhed.

Vi har ingen varer på lager, og går først igang med produktion ved den enkelte bestilling. Alle malede fronter grundes én enkelt gang og sprøjtelakeres yderligere to gange i den valgte farve. Fronter i finer laves med en egetræskant i massiv eg enten røget eller natur.