Et tilbud fra Reform

Med mindre andet er aftalt, vil et tilbud fra Reform udelukkende afspejle prisen på Reform produkter inkl. moms og leveringsomkostninger. Tilbuddet er derfor altid ekskl. montering, udgifter til håndværker og prisen på din IKEA bestilling. Hvis du ønsker at indhente en pris på hvad montering af køkkenet løber op i, kan vi henvise til en snedker, som ud fra din IKEA tegning kan udregne en pris for montering og installation.