Fronter til et ikke-IKEA-køkken

Vi fremstiller også gerne fronter på specialbestilling til dine elementer, der ikke stammer fra IKEA.

Hvis du har et andet køkkensystem end IKEA, anbefaler vi at alliere dig med en god håndværker eller bestille opmålingsservice. Da målene vil afvige fra IKEA's standardmål, vil alt blive bestilt på specialmål, og dertil er der en meromkostning på 10 %.  Processen er den samme, men i stedet for at vi tager udgangspunkt i en IKEA køkkentegning, har vi brug for, at du sender os mål og antal på de fronter, du ønsker. Du er også meget velkommen til at sende billeder af dit nuværende køkken, så vi kan se, hvordan opsætningen af køkkenet er.

Vi har desværre ikke mulighed for at bore ud til hængsler på forhånd, så ved montering af fronterne bør du have en montør, som kan klargøre fronterne på stedet.