Fronter til FAKTUM - IKEA’s forhenværende serie

Vi fremstiller selvfølgelig også fronter, der passer 100 % til dit FAKTUM-køkken. Bemærk, at IKEA ikke længere laver fronter til FAKTUM-serien. Du skal blot sende os mål på de fronter, du ønsker, så sender vi et tilbud på det.

I 2013 skiftede IKEA deres eneste køkkensystem FAKTUM ud med METOD. Uanset hvilket af de to systemer du har eller køber, passer Reforms fronter. Klik her, hvis du i tvivl om, hvilket IKEA-køkken du har.