Kabinetter og andre muligheder for indretning

IKEA har blot én køkkenserie, der hedder METOD. Du kan vælge mellem underskabe, vægskabe, højskabe og indbygningsskabe. Vi laver selvfølgelig fronter til alle modellerne. IKEA tilbyder mange løsninger til indretning, og vi anbefaler altid, at du tager ud i IKEA og ser deres forskellige løsninger, da vi kun har et lille udpluk af deres udvalg i vores showroom.

IKEA vil altid være eksperterne på deres produkter, og er du i tvivl om indretningen eller mulighederne med deres elementer, kan du altid tage en snak med en af deres køkkenkonsulenter. Vi giver ekspertise i Reforms produkter og vejleder derfor i, hvilke fronter, bordplade m.m. der skal bestilles.