Monterings- og installationsguides

Uanset hvilket køkkensystem du vælger at bygge dit Reform køkken med, findes der forskellige guides der kan hjælpe dig gennem monterings- og installationsprocessen.

Komplet Reform løsning

Individuelle Monterings guides - Reform kabinetter

Underskabe

Vægskabe

Højskabe

* Indbygnings højskabe skal tilpasses så hvidevaren kan ventilere

Guide for tilpasning af top/bundplade indbygningshøjskab

Ventilationsrist

Installationsguide ventilationsrist

Skuffer

IKEA/Reform Løsning

IKEA installation guide

Vi henviser til IKEA for de monteringsvejledninger til de individuelle skabe. Reform fronter erstatter IKEA fronterne, hvorfor det er muligt blot at følge IKEAs monteringsvejledninger igennem installationsprocessen.