Snedkertræskuffer

Reform tilbyder nu snedkertræskuffer i massivt røget eg, natur eg og ask, der kan bære op til 40 kg. Alle træskuffer er inkl. BLUM’s MOVENTO-skinner og med ’soft close’. Med soft close lukker træskufferne let og lydløst. Til vores grebsløse designs er der mulighed for at tilkøbe BLUM’s TIP-ON / BLUMOTION SYSTEM, hvilket er det bedste push-system på markedet. Dette push-system åbner ved et hvert tryk på skuffen, uanfægtet hvor på fronten, man trykker.

Download prisliste med mere info

Download monteringsvejledning