Montering af ekstern montør

Vi anbefaler professionel snedker- og montørarbejde på hele Sjælland og Fyn, udført af den dygtigste montør vi kender. Han hedder Ernestas og kontaktes direkte for yderligere information og pris på tlf: 5026 0679 eller på mail: mesterej@gmail.com.

Forløbet er helt simpelt, da du blot sender din køkkentegning fra IKEA direkte til montøren, hvorefter I aftaler nærmere om hvornår han skal montere dit køkken. Al kontakt og koordination omkring montering og endelig monteringspris foregår direkte mellem dig og montøren. Vi angiver blot en vejledende monteringspris. Denne monteringspris indgår i dit samlet tilbud fra Reform, og tager udgangspunkt i at montøren udfører følgende:

• Samler og monterer køkkenet (kabinetter + fronter)
  • Installerer hvidevarer (uden tilslutning)
  • Fuger rundt om køkkenet

Den vejledende monteringspris prissættes ud fra din IKEA tegning og kan variere hvis der foretages ændringer til denne tegning. Vi tager derfor forbehold for, at den vejledende pris, oplyst i dit tilbud fra Reform, kan ændres. Den vejledende monteringspris er ekskl. services som f.eks. installation af belysning og bortskaffelse af affald, herunder emballage og transportkasse.

Hvis du har ønsker til yderligere montørarbejde, som ikke fremgår af ovenstående specifikation, kan du aftale nærmere med montøren ift. muligheder og pris. Montøren justerer prisen alt efter hvad I aftaler, hvorfor den endelige pris fastsættes og faktures af ham.

Ønsker du bordpladeopmåling kan dette tilkøbes og aftales direkte med montøren. Der kan dog være tilfælde hvor dette ikke er muligt, afhængig af din køkkenopstilling. En bordpladeopmåling koster typisk 2.500-5.000,- inkl. moms og fastsættes af montøren.