Montering af ekstern montør

Vi anbefaler professionel snedker- og montørarbejde til at få det flotteste slut resultat.

På hele Sjælland og Fyn kan vi anbefale en dygtig snedker og køkkenmontør. Han hedder Ernestas og kontaktes direkte for yderligere information og pris på tlf: 50 26 06 79 eller på mail: mesterej@gmail.com.

I Jylland har vi ligeledes en dygtig snedker og køkkenmontør vi kan anbefale. Han hedder Christian og kan kontaktes per mail: trigetomrer@gmail.com

Forløbet er helt simpelt, da du blot sender din køkkentegning direkte til montøren, hvorefter I aftaler nærmere om hvornår han skal montere dit køkken. Al kontakt og koordination omkring montering og endelig monteringspris foregår direkte mellem dig og montøren. Han vil kunne hjælpe med følgende:

• Samle og montere køkkenet (kabinetter, skuffer, hylder, hængsler, fronter, sokkel, osv)
  • Installerer hvidevarer (uden tilslutning)
  • Fuger rundt om køkkenet

Den vejledende monteringspris prissættes af montøren udfra din køkkentegning og kan variere hvis der foretages ændringer til denne tegning. Den vejledende monteringspris er ekskl. services som f.eks. installation af belysning og bortskaffelse af affald, herunder emballage og transportkasse.

Hvis du har ønsker til yderligere montørarbejde, som ikke fremgår af ovenstående specifikation, kan du aftale nærmere med montøren ift. muligheder og pris. Montøren justerer prisen alt efter hvad I aftaler, hvorfor den endelige pris fastsættes og faktures af ham. Han er ikke ansat af Reform, hvorfor han ikke er dækket af vores handels- og leveringsbetingelser.