Montering af vask i bordpladen

Når du bestiller en bordplade i Reform, tilpasses bordpladen 100 % til dit individuelle behov. Det betyder også, at det er muligt at levere bordpladen med vask monteret - enten planlimet og underlimet i bordpladen. Det kræver blot, at du giver os de præcise udskæringsmål, suppleret af en tegning af vaskens placering i bordpladen. Alt afhængig af hvilket materiale bordpladen bestilles i, vil der være forskellige foretrukne løsninger og muligheder til isættelse af vask.

I en linoleumsbordplade planlimes vasken, og det er vigtigt, at vasken har en stålkant bagtil hvor armaturet installeres. Det sikrer en holdbar og hygiejnisk løsning.

Ved både stål-, beton- og mineralbordplader kan vasken støbes eller svejses som en del af bordpladen, hvilket betyder at vasken laves i præcis samme materiale som bordpladen.