Fronter i savskåret røget eg

Norm arkitekterne har designet et køkken, hvor du vælger fronter i enten savskåret røget eg eller tombak. Kendetegnet for begge type fronter er, at fronten produceres anderledes på bagsiden af pladen end ved de andre designs, vi har. Som en del af designet, har Norms køkkenfronter en fas på bagkanten. Ved fronterne i savskåret røget eg er kanterne og fasen lavet af massiv røget eg. Den fas der er lavet på fronterne passer også til de greb, der er speciallavet til Norms design.