Gode råd inden bestilling

Vi har samlet forskellige gode råd til dig, som du bør have med i overvejelserne, når du køber et Reform køkken. Det er ment som en huskeliste af alle de små ting, der måske kan blive overset i processen.

• Ved Reform kabinetter: Følg Reform monteringsvejledningen som medfølger leveringen.
  • Ved IKEA kabinetter: Følg altid installationsvejledning fra IKEA ved opsætning af kabinetter. I installationsvejledningen fremgår det hvordan kabinetterne monteres både sikkert og korrekt, samt hvordan fronter mm. påmonteres. Heri står det også beskrevet hvordan forskellige fronter monteres forskellig
  • Hvis du ønsker en indbyggede hvidevarer, men køber hvidevarerne andetsteds end IKEA, skal du blot sikre dig at den valgte vare passer ind i Reforms/IKEAs mål
  • Reforms fronter er 19-23 mm i tykkelse, og det skal du lægge til dybden af din bordplade, for at bordpladen gå ud og flugter
  • Reforms sidebeklædninger er 16-20 mm i tykkelse, og det skal du lægge til længden af din bordplade, så den går ud og dækker sidebeklædningen. Igen anbefaler vi at lægge 20 mm til, for at det kommer til at flugte
  • Ved opmåling til bordplade, skal du sikre dig at der er taget højde for ujævnheder og skævheder i fx den væg det skal stilles op ad
  • Ved produktion af køkkenfronterne trækkes der 3 mm. fra bredde og højde, så der fremstår et lille, synligt mellemrum mellem alle fronter. Herved støder ingen fronter på hinanden, når skabene åbnes
  • Standarddybde på en bordplade der bestilles igennem Reform vil, til de fleste designs/materialer, være 62 cm. I de 62 cm tages der højde for at bordpladen dækker dybden af kabinettet inkl. vægskinne og fronten på 20 mm. Bestil evt. i overmål, hvis du er usikker på om standarddybden passer.
  • Dybden på en sidebeklædning er 62 cm, netop for at flugte med bordplade og front. Vores FRAME og UP designs har tykkere fronter, derfor vil sidebeklædningen til disse være bredere. Vælger du Reform skuffer med push funktion, vil dette skabe et lille mellemrum mellem kabinet og front, derfor skal der tilføjes 3 mm til sidebeklædningen når dette vælges.
  • Ved montering af front til opvaskemaskine bør du følge den vejledning, som medfølger til opvaskemaskinen. Her anvises det hvordan fronten skal påmonteres ved hjælp af en indbygget glidesmekanisme. For at sikre den bedste montering, anbefaler vi at man køber opvaskemaskinen i IKEA, da vi ved disse passer. Enkelte maskiner fra Miele vil også passe, kig efter deres XXL maskiner.
  • Hvis du ønsker det samme udtryk med todelte skuffefronter til opvaskemaskinen, kan du sagtens det, og skal blot huske at købe en koblingsskinne ‘Våglig’ i IKEA. Hvis du vælger en opvaskemaskine fra en anden leverandør, skal du huske at få en koblingsskinne med derfra. Hver opvaskemaskine har deres egen koblingsskinne.
  • Sokkelstykket foran køleskab og fryser skal have ventilationsmuligheder. Sokkelstykket fra os skal derfor suppleres med en ventilationsrist, som vi leverer.
  • Sokkel- og tilsætningsstykker bestilles altid i et standardmål, og skæres som altid til på stedet
  • Hvis du har induktionskogeplade over ovn, skal du rykke ovnen 5 cm ned i skabet. Det betyder at der så er plads til et blændstykke over ovn på 5 cm i højden og en skuffe under ovn på 15 cm i højden.