Godkendelse af en ordre

Vi håndterer alle bestillinger over mail og al kontakt foregår online eller pr. telefon. Du får derfor også fremsendt dit endelig tilbud pr. mail.

Du modtager første tilbud fra os senest 24 timer efter din forespørgsel på det, og herefter gennemgår vi tilbuddet og retter til ind til at ordren ser 100% korrekt ud. Vi vejleder dig i processen, men det er også vigtigt at opsøge information og spørge til alt hvad du kunne være i tvivl om. Som det sidste i processen sender vi en endelig ordre til godkendelse.

Når du har godkendt ordren, kan den ikke ændres, og du godkender samtidig at have læst vores handels- og leveringsbetingelser. Vi fremsender en ordrebekræftelse og en faktura, og når fakturaen er betalt, igangsættes ordren.

En godkendelse af en ordre eller ændringer til en ordre bør altid ske skriftlig, så det er muligt at dokumentere ændringer, og gøre processen gennemsigtig og overskuelig.