Bestilling i IKEA

Et køb af et Reform køkken betyder også et køb af et IKEA køkken, da vores koncept udelukkende går på, at lave fronter, tilbehør og bordplade til IKEAs køkkener. Det betyder også at processen og bestillingen af et køkken bliver todelt, og vi vil derfor overskueliggøre for dig nedenfor, hvad du skal huske, når du bestiller i IKEA:

I IKEA får du råd og vejledning af en køkkenkonsulent, og laver i samarbejde med dem, en IKEA køkkenplan. Den indeholder en bestillingsliste og en tegning af køkkenet. Du kan se et eksempel på en IKEA køkkenplan her:

IKEA køkkenplan

Produktlisten, og hvad du skal huske:

Husk at få alle hængsler bestilt sammen med kabinetterne, og hvis dine fronter er grebsfrie, skal du også huske at bestille push. IKEA har selv sammenfattet en huskeliste, som er god at læse igennem inden du bestiller dit køkken. Den kan du læse her

Eksempel på produktliste.

Produktliste

IKEA tegningen, og hvad du skal huske:

Når du tegner dit køkken i IKEAs tegneprogram kan du vælge at tegne køkkenet med eller uden fronter. Vi anbefaler at du tegner køkkenet med IKEA fronter på, så vi kan se hvilke fronter, du har valgt til dine kabinetter. Vi har brug for en planvisning og billeder af opsætningen.

Se eksempel her:

Køkkentegning