Leveringsomkostninger

Som hovedregel koster levering 1.200,- kr. til alle adresser i Danmark. Hvis du samler din levering af bordplade og fronter, betaler du kun fragtomkostninger én gang. Bestiller du fronter og bordplade hver for sig, betaler du fragt begge gange.

Prisen på levering kan variere alt efter størrelsen af din ordre, og på levering af betonbordplade vil prisen også være højere. Her er det vægten på bordpladen, der afgør prisen, og du bliver gjort opmærksom på dette ved bestilling.