1. Help Center
  2. Levering og transport

Generel leveringstid

Vi bestræber os altid på at levere til tiden og inden for det forventet leveringstidspunkt. Leveringstid vil som udgangspunkt være 6-8 uger på langt de fleste af vores produkter.

Det kan godt variere, alt efter design, hvor lang produktionstiden er. Der kan også være forlænget leveringstid i forbindelse med højtider og i sommerferier, men dette gør vi opmærksom på inden bestilling.

Vi tager forbehold for at der kan være ændringer i leveringstid, og vi opfordrer derfor til, at man ikke bestiller håndværker indtil den endelige leveringsdato er bekræftet.

Ordren igangsættes først, når betaling af din bestilling er modtaget. Leveringstid tager derfor udgangspunkt i den dato, bestillingen er betalt, og ikke den dato bestillingen er godkendt af dig.